Våra riktlinjer

Minnsmig.se – våra gemensamma riktlinjer

En minnesplats är avsedd för registrerade användare att dela egna önskemål och minnen med originalbilder och video som de själva har skapat. Våra gemensamma riktlinjer är till för att hjälpa dig att förstå vad det innebär att skapa en minnesplats här. Glöm inte att din användning av minnsmig.se omfattas av dessa gemenskapsriktlinjer och våra användarvillkor.

Var snäll mot alla

Vi är många typer av människor med olika bakgrund och nationalitet, som alla har rätt att känna sig bekväma och som kanske inte tycker som du, har samma tro eller eller ser vad du ser. Så var artig och respektfull i dina samspel med andra på minnsmig.se Ladda bara upp innehåll som du har skapat. Respektera andras upphovsrätt. Det betyder att du inte stjäl bilder eller videoklipp som andra personer har gjort om du inte har deras medgivande.

Minns med glädje

Detta är din och dina anhörigas minnesplats. Dela vad som är viktigt för dig och vad du känner att dina anhöriga hade velat bli ihågkomna för. Följer du inte våra riktlinjer kan vi vidta åtgärder

Vi tror på att alla vill vara respektfulla här. Men när vi upptäcker att du går över någon av de riktlinjer som anges nedan, kommer vi att vidta åtgärder, vilket kan innebära att vi raderar ditt konto med eller utan varning. Ladda inte upp något som bryter mot upphovsrättslagen Det här inkluderar andras foton, video och/eller saker som inte har någon ”koppling” till en anhörigs minnesplats. Konton som huvudsakligen består av sådana samlingar kan när som helst raderas. Vi har också nolltolerans att dela sexualiserat innehåll av en annan person utan dennes medgivande (icke-övertygad pornografi). Om du upplever detta, rapportera det till oss. Visa inte nakenhet i din profil Endast innehåll som anses vara "säkert" är lämpligt för din profilbild och minnesplatsens omslagsfoto. Om vi hittar olämpligt innehåll tar vi bort det, markerar ditt konto som "begränsat" och skickar en varning till dig. Om vi finner att du gör det igen tar vi bort ditt konto. Ladda inte upp innehåll som är olagligt eller förbjudet. Om vi finner att du gör det, kommer ditt konto att raderas och vi vidtar lämpliga åtgärder, vilket kan innefatta att du rapporterar till myndigheterna. I sorgens stund tänker man inte alltid klart och det är många känslor som kan dyka upp. Tänk på att minnsmig.se inte är en plats för dig att trakassera, baktala eller skrämma andra genom att lägga upp eller kommentera minnen på det sättet. Om vi får ett giltigt klagomål om ditt beteende skickar vi dig en varning eller tar bort ditt konto. Använd inte tjänsten för obehörig kommersiell aktivitet. Om du är begravningsbyrå, fotograf eller arbetar med familjejuridik och du specifikt marknadsför ditt eget arbete kan vi radera ditt konto.